F3 - Grand Prix: Στο χειρουργείο αύριο η 17χρονη Φλερς

F3 - Grand Prix: Στο χειρουργείο αύριο η 17χρονη Φλερς Facebook Twitter
EPA
0

H 17χρονη Γερμανίδα πιλότος της Formula 3, Σοφία Φλερς, που τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη σε ένα βίαιο ατύχημα κατά τη διάρκεια του Grand Prix στο Μακάο, θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση.

«Θα ήθελα να πω σε όλους ότι είμαι εντάξει και αύριο θα υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Σα ευχαριστώ όλους που ανησυχήσατε για εμένα αλλά και για τα μηνύματα συμπαράστασης», έγραψε στο Twitter.

Με ταχύτητα πάνω από 200 χιλιόμετρα ανά ώρα, το μονοκινητήριο της Φλερς έφτασε σε μία στροφή, χτύπησε σε ένα αυτοκίνητο και εκτοξεύθηκε με δύναμη τρία μέτρα πάνω από τους φράχτες ασφαλείας.

Ο αγώνας, που ήταν στον τέταρτο γύρο του, διακόπηκε.

Συνολικά, πέντε άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ο άλλος οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα, ο Ιάπωνας Σο Τσουμπόι, διακομίστηκε, επίσης στο νοσοκομείο μαζί με δύο φωτογράφους και έναν κριτή, όπως δήλωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).

Μετά την επανέναρξη του αγώνα, την πρώτη θέση πήρε ο Τικτούμ, επαναλαμβάνοντας τη νίκη του στο Μακάο το 2017, με δεύτερο τον Έρικσον, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Φενεστράζ, στην τέταρτη τον Χιουζ, ενώ πέμπτος ήταν ο Μικ Σουμάχερ, γιος του Μίκαελ.

Η σοκαριστική στιγμή του ατυχήματος:

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ