Εθνική Ελλάδας: Εύκολη ήττα από Ιταλία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του EURO

Εθνική Ελλάδας: Εύκολη ήττα από Ιταλία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του EURO Facebook Twitter
1

H εθνική Ελλάδας είχε πολύ κακή εικόνα και υπέστη εύκολη ήττα με 3-0 στον αγώνα που έγινε στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του ποδοσφαιρικού EURO 2020.

H Ελλάδα ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο με την Ιταλία να κυριαρχεί σε όλη τη διάρκεια του. Οι Ιταλοί είχαν την κατοχή της μπάλας συνεχώς και προηγήθηκαν στο 23o λεπτό με γκολ του Μπαρέλα. Επτά λεπτά αργότερα πέτυχαν το δεύτερο γκολ τους με τον Ινσίνιε, ενώ το 3-0 έγινε στο 33ο λεπτό από από τον Μπονούτσι. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Εθνική Ελλάδας δεν είχε ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία να σκοράρει. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα μετά την εξέλιξη του πρώτου μέρους. Η Ελλάδα δημιούργησε κάποιες φάσεις, κυρίως με τον Φορτούνη, αλλά και οι Ιταλοί είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ. 

Στον επόμενο αγώνα της για την προκριματική φάση του EURO η εθνική υποδέχεται την Αρμενία στο ΟΑΚΑ. 

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Μπάρκας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Ζέκα, Σταφυλίδης, Σάμαρης (77' Μπακασέτας), Κουρμπέλης (46' Σιώπης), Φορτούνης, Κολοβός (46' Μαυρίας), Μασούρας

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Σίριγκου, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον (68' Ντε Σίλιο), Ζορζίνιο, Βεράτι (81' Πελεγκρίνι), Μπαρέλα, Ινσίνιε, Κιέζα, Μπελότι (84' Μπερναρντέσκι)

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια