«Έσπασε σίγουρα» την κλείδα του ο Κώστας Τσιμίκας- Πόσο καιρό θα μείνει εκτός

«Έσπασε σίγουρα» την κλείδα του ο Κώστας Τσιμίκας- Πόσο καιρό θα μείνει εκτός Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Έλληνας διεθνής και αμυντικός της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας πιθανώς να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα,  αφού υπέστη κάταγμα κλείδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ στο Άνφιλντ. 

Ο Κώστας Τσιμίκας έπεσε άτσαλα μετά από μια σύγκρουση στην πλάγια γραμμή με τον Μπουκάγιο Σάκα, παρασέρνοντας από την πτώση ακόμα και τον προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κλοπ δήλωσε στο Sky Sports ότι η κλείδα του Τσιμίκα «έσπασε σίγουρα» και «θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ο προπονητής δήλωσε ότι ο τραυματισμός του «επισκίασε» σε μεγάλο βαθμό τη θετική εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Άρσεναλ και πλέον αποτελεί «αγκάθι» για τις επόμενες αγωνιστικές, αφού έχει μείνει χωρίς αριστερό μπακ. «Ευχαρίστως θα του έδινα την κλείδα μου και θα ήταν και πάλι σε φόρμα» σχολίασε χαρακτηριστικά. 

«Άκουσα ότι πήγε στο νοσοκομείο και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν το έκανα επίτηδες» ήταν η απάντηση του Μπουκάγιο Σάκα. 

Ο εκτιμώμενος χρόνος ανάρρωσης από τέτοιον τραυματισμό είναι έως και τρεις μήνες, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για το αν εν τέλει θα προλάβει τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδος για τα μπαράζ του Euro, με το παιχνίδι απέναντι στο Καζακστάν να διεξάγεται στις 21 Μαρτίου.

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ