Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας.

 

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας επιβεβαίωσε ότι ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και πως θα παραμένει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

 

Όπως αναφέρεται, οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας είχαν επαφή με τον Έρικσεν και συνομίλησαν για λίγα λεπτά μαζί του.

 

Νωρίτερα σήμερα το πρωί κατά την επικοινωνία του με την Ομοσπονδία έστειλε και τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του.

 

 

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

 

«Τελευταία νέα: Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το προσωπικό της εθνικής έλαβε βοήθεια διαχείρισης κρίσης και θα συνεχίσουν να στέκονται ο ένας για τον άλλο, μετά το χθεσινό περιστατικό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τους εγκάρδιους χαιρετισμούς που έστειλαν στον Κρίστιαν Έρικσεν, οπαδούς, παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, διεθνείς ομοσπονδίες, ομάδες κ.λπ. Να στέλνετε τα μηνύματά σας στην Αθλητική Ομοσπονδία Δανίας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φτάσουν όλα στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».