Έναν αγώνα πριν το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Λαμίας

Έναν αγώνα πριν το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Λαμίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Έναν αγώνα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά από την νίκη του επί της Λαμίας. 

Την 24η νίκη του σε 27 αγώνες πέτυχε ο ΠΑΟΚ που ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λαμίας, με 3-0, χάρη σε γκολ των Πέδρο Ενρίκε (34'), Εβγκέν Σάκχοφ (78') και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (83').

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», «αγκάλιασε» κυριολεκτικά τον τίτλο του εφετινού πρωταθλητή, μετά από αυτή τη νίκη.

Στην κατάμεστη Τούμπα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της μετά από μια εμφάνιση με πολλά καλά στοιχεία, καθώς και πλούσιο θέαμα, κυρίως στο τελευταίο τέταρτο, όταν και «σφράγισε» τη νίκη.

Ωστόσο, δεν έλειψε η ένταση από το παιχνίδι, καθώς οι παίκτες της Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν μετά το γκολ του Ενρίκε στο 34' κατηγορώντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι δεν τήρησαν το fair play.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι οπαδοί έστησαν το δικό τους πάρτι στις κερκίδες της Τούμπας τραγουδώντας «και την επόμενη βδομάδα θα είμαστε πρωταθλητές», εκφράζοντας ανυπομονησία τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάκχοβ, Ολιβέιρα, Ενρίκε (73' Μίσιτς), Πέλκας (60' Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (64' Σβιντέρσκι)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Ασίγκμπα (84' Καραγκούνης), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο (64' Μπλάζιτς), Ρόμανιτς, Μπερτόλιο, Ασούμπρε, Μπαράλες (74' Τσούκαλος)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM