Εκλογές ΕΠΟ: Παραιτήθηκε ο Σεϊταρίδης απ’ την υποψηφιότητα για την Ε.Ε.

Εκλογές ΕΠΟ: Παραιτήθηκε ο Σεϊταρίδης απ’ την υποψηφιότητα για την Ε.Ε. Facebook Twitter
Κορυφαία του στιγμή με τη "γαλανόλευκη" φανέλα αποτέλεσε αναμφισβήτητα η κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία.
0

Λίγες ώρες πριν από την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέας διοίκησης στην ΕΠΟ, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από την υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή.

Ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με τη «γαλανόλευκη» ομάδα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, σε δήλωσή του αναφέρθηκε σε «προσωπικούς λόγους» που τον οδήγησαν στην παραίτησή του απ’ την υποψηφιότητα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποδεχθεί μία θέση στο μέλλον εφόσον του προταθεί και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη

«Δηλώνω την παραίτηση του από υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για προσωπικούς λόγους. Βεβαίως και δεν αποκλείω στο μέλλον να συμμετέχω εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία ή να αποδεχθώ μια θέση αν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και πάντα με γνώμονα την δυνατότητα μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις μου για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ