ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εικόνες ντροπής με εισβολή κουκουλοφόρων χούλιγαν στον αγώνα νέων Ολυμπιακού – Μπάγερν

Εικόνες ντροπής με εισβολή κουκουλοφόρων χούλιγαν στον αγώνα νέων Ολυμπιακού – Μπάγερν Facebook Twitter
1

Ντροπιαστικές και θλιβερές για τον αθλητισμό οι σκηνές πριν από λίγη ώρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Νέων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Μπάγερν Μονάχου.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίγο πριν το φινάλε του ματς κι ενώ οι Γερμανοί προηγούνταν με 4-0 των Πειραιωτών,  χούλιγκαν που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα εισέβαλαν ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο κι αφού έκαναν βόλτα ανενόχλητοι, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα όπου βρίσκονταν λιγοστοί οπαδοί της Μπάγερν, που φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε οπαδούς και τραυμάτισαν κάποιους πριν αποχωρήσουν.

 
Εικόνες ντροπής με εισβολή κουκουλοφόρων χούλιγαν στον αγώνα νέων Ολυμπιακού – Μπάγερν Facebook Twitter

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε την εισβολή στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, στη διάρκεια του αγώνα των ομάδων Νέων (Κ19) με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο του UEFA Youth League.

Εικόνες ντροπής με εισβολή κουκουλοφόρων χούλιγαν στον αγώνα νέων Ολυμπιακού – Μπάγερν Facebook Twitter
 
Αθλητισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια
Η χώρα που έχτισε την ευγενή άμιλλα εξάγει πολιτισμό τζιχάντ.....απο όπου και να το δεί κανείς ειναι αφόρητα ενοχλητικό, εν τω μεταξύ οι όμιλοι σφυρίζουν αδιάφορα και με μια απλή καταδίκη θεωρούν ότι ξεπλένουν το αίσχος.Η λύση είναι απλή,μηδενική ανοχή με συνέπειες μέχρι τα ούγκανα να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει άλλο γιατί δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα.