ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δίωξη για φοροδιαφυγή και κατά του Αντσελότι - Απέκρυψε 1 εκατ. ευρώ

Δίωξη για φοροδιαφυγή και κατά του Αντσελότι - Απέκρυψε 1 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι είναι ο επόμενος άνθρωπος του ποδοσφαίρου που μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των ισπανικών αρχών για φοροδιαφυγή.

Στον Ιταλό τεχνικό, ασκήθηκε δίωξη για απόκρυψη 1.062.000 ευρώ κατά τα έτη 2014 και 2015, την εποχή δηλαδή που βρισκόταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως και σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις, μεταξύ αυτών του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και του Ζοζέ Μουρίνιο, το επίμαχο ποσό αντιστοιχεί σε δικαιώματα εικόνας, τα οποία περιλαμβάνονταν στο συμβόλαιο, αλλά δεν δηλώνονταν στην εφορία, με συνέπεια να μην έχουν φορολογηθεί.

Σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουν προηγηθεί, παίκτες και προπονητές υποχρεούνται τελικά να καταβάλλουν τους αναλογούντες φόρους, καθώς και να πληρώσουν πρόστιμα στο ισπανικό κράτος.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ