Διάρρηξη στο σπίτι του Ντέλε Άλι- Χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, τον απείλησαν με μαχαίρι

Διάρρηξη στο σπίτι του Ντέλε Άλι- Χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, τον απείλησαν με μαχαίρι Facebook Twitter
EPA
0

Τρομακτικές στιγμές έζησε ο Ντέλε Άλι, όταν δύο διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, στο βόρειο Λονδίνο.

Οι δράστες χτύπησαν τον Άλι στο πρόσωπο, ενώ τον απείλησαν με μαχαίρι, προτού διαφύγουν με τα κλοπιμαία. Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο σπίτι όπου είχε απομονωθεί- λόγω της καραντίνας- ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον αδελφό του και τις συντρόφους του.

Οι διαρρήκτες χτύπησαν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή με γροθιές στο πρόσωπο και τον απείλησαν με μαχαίρι, αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια προτού εξαφανιστούν. Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Με ανάρτηση στο Τwitter, ο Ντέλι Άλι ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη. «Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα, φρικτή εμπειρία, αλλά όλα είναι ΟΚ τώρα», έγραψε. Εκπρόσωπος της Τότεναμ με δήλωσή του κάλεσε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για τη διάρρηξη να εμφανιστεί προκειμένου να βοηθήσει τις αρχές στις έρευνες.


Μόλις πριν από δύο μήνες είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι άλλου ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, του Γιαν Βερτόνγκεν. Σε εκείνη την περίπτωση, τέσσερις δράστες είχαν εισβάλει στην οικία του, ενώ εκείνος έλειπε για ματς του Champions League. Οι διαρρήκτες είχαν απειλήσει με μαχαίρι τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM