Davis Cup: Μεταμορφώθηκε το ΟΑΚΑ -Έφυγε το παρκέ, έστησαν κορτ

Κορτ ΟΑΚΑ για το Davis Cup Facebook Twitter
Φωτ: tennis24
0

Ένα κορτ έχει πάρει τη θέση του παρκέ στη σάλα «Νίκος Γκάλης», με το ΟΑΚΑ να μεταμορφώνεται για το Davis Cup.

Το ΟΑΚΑ άλλαξε όψη και έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο γήπεδο τένις που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, έτοιμο να υποδεχθεί την Εθνική μας ομάδα.

Η μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ

Η Εθνική ομάδα με επικεφαλής τον Στέφανο Τσιτσιπά θα παίξει στις 4 και 5 Φεβρουαρίου με το Εκουαδόρ με στόχο την άνοδο στο World Group I του Davis Cup.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (4/02) θα γίνουν οι πρώτοι δυο αγώνες των μονών, με ώρα έναρξης τις 11:00 το πρωί, ενώ την Κυριακή θα γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες (ένα διπλό και δυο μονά), ξεκινώντας από το διπλό, στις 12:00 το μεσημέρι.

Την Ελλάδα στους αγώνες θα εκπροσωπήσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος. Αργηχός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και ομοσπονδιακός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Και άλλα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ: Θέλουν να δουν τον Στέφανο Τσιτσιπά

Να διαθέσουν και άλλα εισιτήρια για το Davis Cup αποφάσισε η ελληνική ομοσπονδία αντισφαίρισης εξαιτίας της εντυπωσιακής πορείας του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open.

Συγκεκριμένα με σχετική ανακοίνωση κάνει γνωστό πως θα τεθούν για αγορά άλλα 3.500 εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας απέναντι στην αντίστοιχη του Ισημερινού στις 4-5 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Νίκος Γκάλης».

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΦΟΑ:

«Μετά την εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, καθώς και το τεράστιο ενδιαφέρον της οικογένειας του τένις και των Ελλήνων φιλάθλων για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της Εθνικής

Ομάδας κόντρα στον Ισημερινό στο Davis Cup στις 4 & 5 Φεβρουαρίου, θα ανοίξουν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το viva.gr

Το ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Α. συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη δεύτερη παρουσία του σε τελικό Γκραν Σλαμ και εύχεται σύντομα να βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου τένις, όπως του αξίζει.

Η Εθνική μας Ομάδα ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται δίπλα της και ιδιαίτερα τους Έλληνες φιλάθλους που θα ενισχύσουν τους αγώνες της με την ένθερμη παρουσία τους».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM