«Βόμβα» από Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το UFC

«Βόμβα» από Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το UFC Facebook Twitter
0

Ο αστέρας του UFC, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωσή του πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο ιρλανδός πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών Κόνορ Μακ Γκρέγκορ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το άθλημα την Τρίτη, πέντε μήνες μετά την ήττα του από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, σε μια αμφιλεγόμενη μάχη για τον τίτλο στο Λας Βέγκας.

Ο 30χρονος «συνταξιοδοτείται» έχοντας ρεκόρ με 21 νίκες και τέσσερις ήττες. 

«Γρήγορη ανακοίνωση - Αποφάσισα να αποσυρθώ από το σπορ που είναι επίσημα γνωστό ως" Mixed Martial Art "σήμερα», δήλωσε ο Μακ Γκρέγκορ στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

«Εύχομαι όλοι οι παλιοί συνάδελφοί μου να έχουν καλή συνεχεία», έγραψε.

Τα διεθνή μίντια και οι αθλητικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για απόφαση σοκ και αιφνιδιασμό. Αλλά, κάποιοι δεν πείθονται με την ανακοίνωση και λένε πως είναι μια τακτική του για καλύτερη διαπραγμάτευση με το UFC.

Αυτή άλλωστε η ανακοίνωση, σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ ανακοίνωσε στο Twitter ότι συνταξιοδοτείται. Ένα μήνα μετά την ήττα του από τον Νέιτ Ντίαζ τον Μάρτιο του 2016 είπε ότι αποφάσισε να «αποσυρθεί», αλλά επέστρεψε το ίδιο έτος.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM