Αυστραλιανό Όπεν: Προκρίθηκε στους «32» η Σάκκαρη, πέρασε και ο Τσιτσιπάς χωρίς αγώνα

Αυστραλιανό Όπεν: Προκρίθηκε στους «32» η Σάκκαρη, πέρασε και ο Τσιτσιπάς χωρίς αγώνα Facebook Twitter
Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν (Πηγή φωτό EPA)
0

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν την πορεία τους στο Αυστραλιανό Όπεν, καθώς πέρασαν στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Για την Σάκκαρη η πρόκριση στις «32» απαίτησε μια δύσκολη νίκη κόντρα στη μαχητική Νάο Χιμπίνο με 2-0 σετ (7-6, 6-4). Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Σάκκαρη περνά στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Αντίθετα, για τον Τσιτσιπά η πρόκριση ήρθε ξεκούραστα, αφού πέρασε στους «32» χωρίς αγώνα. Ο αντίπαλός του, Φίλιπ Κολσράιμπερ, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον 21χρονο Έλληνα τενίστα, εξαιτίας θλάσης που υπέστη. Ο επόμενος αγώνας του Τσιτσιπά είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μίλος Ράονιτς (Καναδάς) - Κριστιάν Γκαρίν (Χιλή).

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση στα 33.8 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, όταν Ναν και Ντόρσεϊ είχαν επεισόδιο μετά από επιθετικό φάουλ, με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν
THE LIFO TEAM