Αυστραλιανό Όπεν: Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς- «Δεν ήταν εύκολο»

Αυστραλιανό Όπεν: Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς- «Δεν ήταν εύκολο» Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Σεμπάστιαν Μπάες δυσκόλεψε τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως δήλωσε και ο ίδιος, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις κατάφερε να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν

Έπειτα από «μάχη» 3 ωρών και 20 λεπτών, ο Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 7-6(1), 6-7(5), 6-3, 6-4 και το εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τη συνέχεια του τουρνουά στη Μελβούρνη. 

«Δεν ήταν εύκολο. Χαίρομαι που ξεπέρασα αυτό το εμπόδιο σήμερα. Μεγάλη μάχη, λίγο βρίσιμο. Χαίρομαι που πέρασα στον τρίτο γύρο», ήταν τα πρώτα λόγια του Τσιτσιπά μετά το ματς. 

«Προσπάθησα να παίξω με καρδιά και αυτό απέδωσε ξανά», συμπλήρωσε. Στον επόμενο γύρο του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης Μπενουά Περ- Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. 

«Θα είμαι προετοιμασμένος όποιος από τους δύο κι αν προκριθεί. Θα προσπαθήσω να εμφανιστώ στο κορτ στο 100%», δήλωσε αναφερόμενος στο επόμενο ματς. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM