Αθλήτριες αρραβωνιάστηκαν αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς- Συμμετείχαν και οι δυο: «Η καρδιά μου είναι γεμάτη»

Αθλήτριες αρραβωνιάστηκαν αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς- Συμμετείχαν και οι δυο: «Η καρδιά μου είναι γεμάτη» Facebook Twitter
0

Οι αθλήτριες Stephanie Labbé και Georgia Simmerling από τον Καναδά επισημοποίησαν την σχέση τους, επιβεβαιώνοντας τον αρραβώνα τους. 

Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα πρόσφατο ταξίδι κάμπινγκ που έκαναν, αμέσως μετά τη  λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπου συμμετείχαν φέτος.

«Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε η Georgia Simmerling, ποδηλάτης δρόμου και πίστας, σε ανάρτηση στο Instagram.

«Ζήτησα από την καλύτερή μου φίλη να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί μου και...ΕΙΠΕ ΝΑΙ! Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη. Σας αγαπώ με όλο μου το είναι», πρόσθεσε. 

Η Georgia Simmerling, 32 ετών, αγωνίστηκε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, σύμφωνα με το ESPN. Έχει συμμετάσχει σε τέσσερις διοργανώσεις και το 2016 κέρδισε χάλκινο μετάλλιο. 

Η Stephanie Labbé, παίκτρια ποδοσφαίρου στη σουηδική ομάδα FC Rosengård και τερματοφύλακας της γυναικείας εθνικής ομάδας του Καναδά, οδήγησε την ομάδα γυναικών να κερδίσει το χρυσό στο Τόκιο. 

«Με το άσχημο κλάμα μου, μετά βίας άκουγα τι έλεγες, αλλά ξέρω πως το περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου είναι το μεγαλύτερο δώρο», σημείωσε, από την πλευρά της, η 34χρονη αθλήτρια, μετά τον αρραβώνα. 

«Η καρδιά και η ψυχή μου είναι ολοκληρωμένες μαζί σου στη ζωή μου. Νιώθω ασφαλής, ήρεμη και αισιόδοξη, πως ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο μας, θα είμαστε καλά. Καλύτερη φίλη μου, αδελφή ψυχή μου, βράχε μου, αρραβωνιστικιά μου», πρόσθεσε. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Stephanie Labbé είχε εκθειάσει την σύντροφό της, σημειώνοντας πόσο υποστηρικτική είναι και πως την βοηθάει «να ξεπερνάει τα χειρότερα». 

«Νιώθω ευγνώμων έχοντας κάποιον στο πλευρό μου να με σπρώχνει και να με στηρίζει, να με παρακινεί και να με αγαπάει όταν δεν είμαι καλά. Με βοηθάει να ξεπερνάω τις χειρότερες φάσεις μου, ώστε να μπορώ να ζω στιγμές όπως αυτή», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας από χιονισμένα βουνά. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ