ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αρίνα Σαμπαλένκα: Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι

Αρίνα Σαμπαλένκα: Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Η αστυνομία που ερευνά τον θάνατο της συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα τον χαρακτήρισε ως «προφανή αυτοκτονία», καθώς όπως ανέφερε δεν βρήκε στοιχεία για «εγκληματική ενέργεια».

Ο 42χρονος πρώην παίκτης του χόκεϊ, Κονσταντίν Κολτσόφ, εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3), ενώ βρισκόταν μαζί με την Σαμπαλένκα στη Φλόριντα για το Miami Open.

Η Σαμπαλένκα - η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης - προετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στο Miami Open. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να αγωνιστεί στο τουρνουά και γι' αυτό προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (19/3), όπου εμφανίστηκε φορώντας μαύρα ρούχα και καπέλο. Μάλιστα, η πρώτη αντίπαλος της Σαμπαλένκα θα είναι η Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα.

 Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Σε ανακοίνωσή του, το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ ανέφερε: «Σύμφωνα με τους ερευνητές, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου περίπου στις 12.39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από μπαλκόνι. Το αστυνομικό τμήμα του Miami - Dade, το γραφείο ανθρωποκτονιών, ανταποκρίθηκε άμεσα και ανέλαβε την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ (17/04/1981). Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας».

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ