Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού για τους διαιτητές της 26ης αγωνιστικής

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού για τους διαιτητές της 26ης αγωνιστικής Facebook Twitter
0

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία ζητούσε να κριθεί παράνομη η κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Ο ερυθρόλευκοι είχαν αμφισβητήσει τη νομιμότητα της διαδικασίας λόγω της απουσίας του προέδρου της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη, από την αίθουσα την ώρα της κλήρωσης, ωστόσο η επιτροπή διαιτησίας προσκόμισε στο ΑΣΕΑΔ πρακτικά της κλήρωσης με τις υπογραφές τόσο των κ.κ. Κορομηλά και Ταβουλαρέα, όσο και του κ. Συμεωνίδη.

Πλέον εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού κατά του ΕΣΑΚΕ για την επικύρωση της βαθμολογίας της Basket League, ωστόσο η σημερινή απόφαση προμηνύει πως μοιάζει δύσκολο να έχει τύχη και η δεύτερη προσφυγή των «ερυθρόλευκων».

Η απόφαση γι' αυτή αναμένεται πιθανότατα στις 13 Ιουνίου, δηλαδή ίσως και μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM