Το φετινό Grand Slam στα βελάκια σημαδεύτηκε από πρωτοφανείς αλληλοκατηγορίες αθλητών για «βρομερά εντερικά αέρια» και αθλητές που αερίζονταν.

 

Η είδηση έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα με το ΒΒC να μεταδίδει τι έχει συμβεί.

 

Ο Γκάρι Άντερσον από την Σκωτία και ο Ολλανδός Γουέσλεϊ Χαρμς αναμετρήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Aldersley Leisure Village, στο Γουόλβερχαμπτον της Βρετανίας, με τον 47χρονο Άντερσον να επικρατεί τελικά με 10-2. 

 

Μετά το πέρας της αναμέτρησης τους, ο 34χρονος Χαρμς απέδωσε την κακή επίδοσή του στα εντερικά αέρια του αντιπάλου του και δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Άντερσον. 

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ολλανδική τηλεόραση ο Χαρμς: «Θα χρειαστώ δύο μέρες για να φύγει η μυρωδιά από την μύτη μου». 

 

Άμεση υπήρξε η απάντηση του Άντερσον, Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη που, όχι μόνο αρνήθηκε αλλά επέστρεψε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως για τα ύποπτα και δυσάρεστα αέρια ευθυνόταν ο ίδιος ο Χαρμς. 

 

«Αν το παιδί νομίζει ότι έκλ@σ@ είναι 1010% λάθος. Ορκίζομαι στις ζωές των παιδιών μου ότι δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο», είπε ο Άντερσον. 

 

«Κάποια φορά είχα πρόβλημα στο στομάχι μου και το είχα παραδεχτεί, οπότε δεν πρόκειται να ψέματα ότι έκλ@σ@ στην σκηνή (...) κάθε φορά που περνούσα από μπροστά του υπήρχε μία εσάνς σάπιων αυγών, για αυτό πιστεύω πως ήταν αυτός» υποστηρίζει ο 47χρονος αθλητής. 

 

«Ήταν πολύ άσχημα. Μύριζε πολύ άσχημα και μετά άρχισε να παίζει καλύτερα (...) σκέφτηκα ότι ίσως χρειαζόταν να απελευθερώσει κάποια αέρια (...) όποιος το έκανε πρέπει να επισκεφτεί έναν γιατρό. Με κατηγορεί ότι φταίω αλλά εγώ θα το παραδεχόμουν». 

 

Με πληροφορίες από BBC