Αντίθετος ο Ολυμπιακός στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Με τα λουκέτα σκοτώνουμε το ποδόσφαιρο»

Αντίθετος ο Ολυμπιακός στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Με τα λουκέτα σκοτώνουμε το ποδόσφαιρο» Facebook Twitter
0

Κατά της απόφασης της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα τάχθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Με τα λουκέτα απλά σκοτώνουμε το ποδόσφαιρο», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ η πειραϊκή ομάδα θα τοποθετηθεί συνολικά όταν επιληφθούν τα αρμόδια όργανα.

Η θέση του Ολυμπιακού: «Διαφωνούμε κάθετα με την διακοπή του Πρωταθλήματος που εξυπηρετεί μόνο αυτούς που έφεραν στο ποδόσφαιρο ανωμαλία και ανομία αντί για εξομάλυνση και εξυγίανση.

Άλλωστε όσες φορές διεκόπη το Πρωτάθλημα εξυπηρετούσε αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Με τα λουκέτα απλά σκοτώνουμε το ποδόσφαιρο. Για όλα όσα συμβαίνουν ο Ολυμπιακός θα τοποθετηθεί συνολικά όταν επιληφθούν τα αρμόδια όργανα».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ