Αντετοκούνμπο: «Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε για πάνες στον μικρό μου αδερφό» 

Αντετοκούνμπο: «Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε ως πάνες για τον μικρό μου αδερφό»  Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Τις δύσκολες εποχές που πέρασε ως παιδί και τον αγώνα που έδιναν οι γονείς του με την ακρίβεια, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μαζί με την σύντροφό του Μαρία, βοηθούν οικογένειες συγκεντρώνοντας πάνες για τα μωρά τους.

Μιλώντας για την δική του προσωπική εμπειρία τοποθετήθηκε για το θέμα της τιμής στις πάνες.

Κατά τη γνώμη του οι πάνες θα πρέπει να παρέχονται σε πιο προνομιακή τιμή, καθώς είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τα περισσότερα νοικοκυριά. Αναφέρθηκε δε, και στη δική του προσωπική εμπειρία.

«Οι πάνες πρέπει να πωλούνται έναντι ενός δολαρίου γιατί όλοι τις χρειάζονται. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη.

»Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να παρέχουν τα απαραίτητα. Στη δική μου ζωή, για τους δικούς μου γονείς και όπως μεγάλωσα, αυτό μπορώ να το καταλάβω.

»Εμείς δεν είχαμε ούτε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε για πάνες για τον μικρό μου αδερφό. Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά ήμασταν γεμάτοι αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη» είπε.

Ο Greek Freak σε μία ακόμα απόδειξη της κοινωνικής του προσφοράς μίλησε στο πλαίσιο της δράσης Milwaukee Diaper Mission.

Ήδη από πέρυσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Mariah Riddlesprigger συνεργάζονται με το Milwaukee Diaper Mission γιορτάζοντας τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και βοηθώντας οικογένειες στην περιοχή του Μιλγουόκι που έχουν ανάγκη. 

Το BIG Give Back 2022, διοργανώθηκε χθες για να υποστηρίξει την αποστολή της δράσης κα να στείλει πάνες σε όσες οικογένειες παλεύουν οικονομικά.

Η συγκεκριμένη δράση έχει δημιουργήσει μία τράπεζα βασικών αναγκών που στοχεύει στο να παρέχει μια αξιόπιστη πηγή για πάνες και εποχικά προϊόντα σε οικογένειες που τα χρειάζονται περισσότερο.

Οι πάνες δεν είναι πολυτέλεια, είπε ο Riddlesprigger. Είναι μια «βασική ανάγκη».

«Τα νιάτα είναι το μέλλον. Οι νέοι έχουν σημασία. Όταν γίνεσαι γονιός, σκέφτεσαι διαφορετικά» είπε.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM