Αντετοκούνμπο: Χωρίς Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης και χωρίς Σπανούλη δεν θα υπήρχε Γιάννης

Αντετοκούνμπο για Σπανούλη: Χωρίς Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης, και χωρίς Σπανούλη δεν θα υπήρχε Γιάννης Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Μία έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Σπανούλη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου προς τιμή του, που σηματοδοτεί το τέλος της καριέρας του.

Στο video wall κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των ερυθρολεύκων, εμφανίστηκε ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη λέγοντας πως αν δεν ήταν ο Kill Bill, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη του μπάσκετ από τον Νίκο Γκάλη, αυτός δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα.

«Σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ και για εμένα. Τη νοοτροπία σου λίγοι την είχαν. Γι' αυτό ήσουν από τους καλύτερους στην Ευρώπη» είπε ο Greek Freak.

«Δεν ήσουν ο πιο ψηλός ή ο πιο γρήγορος ή ο πιο δυνατός, αλλά ήσουν killer και δούλευες σκληρά. Έμαθα πάρα πολλά για εσένα και συνεχίζω.

»Όπως εσύ πήρες τη σκυτάλη από τον Γκάλη, έτσι την παίρνω κι εγώ από εσένα. Σε αγαπάμε. Να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου. Μάθαμε πολλά από τον Γκάλη, μάθαμε πάρα πολλά και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης» ανέφερε ο Αντετοκούνμπο.

Αντετοκούνμπο για Σπανούλη: Χωρίς Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης, και χωρίς Σπανούλη δεν θα υπήρχε Γιάννης Facebook Twitter
Eurokinissi
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM