Αχιλλέας Μπέος: Πειθαρχική δίωξη για τη ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή

Αχιλλέας Μπέος: Πειθαρχική δίωξη για τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Ανδρέα Τετέι Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, για τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Ανδρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Βόλου με την Κηφισιά. 

Την περασμένη Κυριακή, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, ο Ανδρέας Τετέι κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση. Η ΠΑΕ Κηφισιά έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο ο Αχιλλέας Μπέος αποκαλούσε «μαϊμού» τον ποδοσφαιριστή της

Σήμερα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος τόσο του Αχιλλέα Μπέου, όσο και της της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, για τα όσα συνέβησαν στο ματς που διεξήχθη στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1. 

«Ο Αχιλλέας Μπέος ως αξιωματούχος της ομάδας ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ διέπραξε σε βάρος άλλου περιφρονητική και ρατσιστική εξ αιτίας του χρώματός του πράξη και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ανωτέρω αγώνα αποκάλεσε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι “μαϊμού”», ανέφερε η ΕΠΟ στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

«Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε “μαϊμού”. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Γι’ αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ, με ενόχλησε», δήλωσε ο Ανδρέας Τετέι αμέσως μετά το ματς της περασμένης Κυριακής, καταγγέλλοντας τη ρατσιστική επίθεση. 

Τη Δευτέρα ο ποδοσφαιριστής της ΓΑΔΑ κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για το περιστατικό, έπειτα από αυτεπάγγελτες ενέργειες του τμήματος Ρατσιστικής Βίας.  

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Αθλητισμός / ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Η τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς προστέθηκε σε ένα κύμα διεθνούς θλίψης για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και είχε τρία παιδιά
LIFO NEWSROOM
Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Αθλητισμός / Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Ο 25χρονος επιθετικός της Πέναφιελ, Αντρέ Σίλβα, βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον αδελφό του, Ντιόγκο Ζότα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Αμόρα της Ισπανίας
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αφήσει την καριέρα του στη μέση; « Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Αθλητισμός / Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτεται να αφήσει την καριέρα του στη μέση: «Δεν έχει νόημα να αγωνίζομαι»

Απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το ματς με τον Ρογέ για τον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του αν συνεχίσει να υφίσταται το πρόβλημα στη μέση του
LIFO NEWSROOM