ΑΕΚ: Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε φωτοβολίδα στο ματς με τον Βόλο

ΑΕΚ: Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε φωτοβολίδα στο ματς με τον Βόλο Facebook Twitter
Φωτ.: AEK
0

Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε φωτοβολίδα στη φιέστα μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ύστερα από ενέργειες του τμήματος Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και τη σχετική βοήθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οπαδός που έριξε φωτοβολίδα εντοπίστηκε στην Εύβοια και συνελήφθη. Η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη, όπου και θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο οπαδός τιμωρήθηκε με διά βίου αποκλεισμό από την OPAP Arena. Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε φωτογραφία του συγκεκριμένου οπαδού, τον οποίο εντόπισε από το κλειστό κύκλωμα καμερών της OPAP Arena.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την υπόθεση της ρίψης φωτοβολίδας 

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει ότι «Το θέμα με την ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο θεωρείται πάντα από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως ζήτημα ακραίας σοβαρότητας.

»Θέλουμε να καταστήσουμε ξεκάθαρο πως όπως ο υπαίτιος γι΄ αυτό έχει ήδη επισημανθεί και είναι πλέον θέμα της αστυνομίας οι από δω και πέρα εξελίξεις πέρα από την ισόβια απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο μας, το ίδιο θα συμβαίνει και με οποιονδήποτε άλλο στο μέλλον υποπέσει σε ανάλογο σοβαρό παράπτωμα. Είναι αδύνατον να μη βρεθεί ο όποιος υπεύθυνος για τέτοιες ενέργειες.

»Για να μη μείνει καμιά αμφιβολία πως είναι αδύνατο οποιοσδήποτε συνδέεται με ανάλογη επικίνδυνα παραβατική συμπεριφορά στο γήπεδο μας, να μένει στην σκιά, παραθέτουμε σήμερα την (παραμορφωμένη από μας, η καθαρή φυσικά βρίσκεται στα χέρια των Αρχών) φωτογραφία του δράστη. Από το σύστημα των καμερών ασφαλείας, κατά την είσοδο του στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή.

»Ευχόμαστε κανείς στο μέλλον να μην επιχειρήσει να τον μιμηθεί. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο (παρόλα τα μέτρα ασφαλείας που δεδομένα την νέα σεζόν θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο), όπως κατανοούν όλοι και σήμερα το μόνο που δεν θα καταφέρει ο παραβάτης, θα είναι να μείνει άγνωστος.

»Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε: Καμιά ανοχή σε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές και στην έλλειψη σεβασμού στους φιλάθλους της ομάδας μας και στην ασφάλεια τους».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Αθλητισμός / Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Η FIFA ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2029, εξετάζει τη διεύρυνση των ομάδων και νέα μορφή προκριματικών αγώνων, ενισχύοντας το ενδιαφέρον πριν το τουρνουά
LIFO NEWSROOM
Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Αθλητισμός / Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Ανεβάζοντας κατά κόρυφα την απόδοσή της στην επίθεση και παίζοντας πιεστική άμυνα, η Ελλάδα γυρίζει από το -10 του πρώτους μέρους (40-30) για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία, την οποία θα συναντήσει ξανά στην πρεμιέρα του EuroBasket
LIFO NEWSROOM
Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Αθλητισμός / Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί τη Λετονία, η οποία κατέκτησε την 5η θέση πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες
LIFO NEWSROOM