Μπορεί η Βραζιλία να έχει χάσει τον Νεϊμάρ από το οπλοστάσιο της ημιτελικής μάχης με τη Γερμανία, αλλά έχει αποκτήσει έναν νέο σύμμαχο ο οποίος την υπερασπίζεται με τρόπο λίγο ανατριχιαστικό.

 

Ο ιερέας Helio Sillman από το Ρίο ντε Τζανέιρο ισχυρίζεται πως η κατάρα του θα εμποδίσει την ομάδα του Joachim Loew στον ημιτελικό και θα φέρει μια σίγουρη νίκη στους Βραζιλιάνους.

 

 

 

"Θα πάρω κορυφαίο παίκτη τους και να δέσω τα πόδια του, ώστε να μην μπορεί να τρέξει στον αγωνιστικό χώρο", δήλωσε ο Sillman, αναφερόμενος στην κούκλα βουντού με την οποία κάνει τις τελετές στο μικρό μαγαζί του "World of Orixas" σε γειτονιά του Madureira.

 

O Sillman έχει μάλιστα δημιουργήσει μια μικρή κατασκευή η οποία θυμίζει γήπεδο και μέσα της βάζει το ομοιώματα των παικτών που θέλει κάθε φορά να "καταραστεί".

 

 

 

Πολλοί έχουν φυσικά αμφισβητήσει τον ιερέα και του υπενθυμίζουν τον τραυματισμό του Νεϊμάρ τον οποίο θα έπρεπε να έχει κανονικά αποτρέψει αλλά και τις ήττες της Βραζιλίας. Εκείνος όμως τους δείχνει τις κούκλες βουντού που έχει έως τώρα χρησιμοποιήσει και που είναι από το Καμερούν, τη Χιλή, την Κροατία και το Μεξικό, χώρες που έχουν ηττηθεί από τη Βραζιλία και προειδοποιεί την Γερμανία πως θα είναι η επόμενη.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr