Θετικός στον κορωνοϊό και ο προπονητής του Τζόκοβιτς- Έπειτα από 2 αρνητικά τεστ

Θετικός στον κορωνοϊό και ο προπονητής του Τζόκοβιτς- Έπειτα από 2 αρνητικά τεστ Facebook Twitter
Ο Ιβανίσεβιτς με τον Τζόκοβιτς, στο επίμαχο τουρνουά (Πηγή φωτό EPA)
0

Ένας ακόμη άνθρωπος που σχετίζεται με το τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αυτή τη φορά, πρόκειται για τον προπονητή του Σέρβου πρωταθλητή, τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Μέσω Instagram, ο Ιβανίσεβιτς ανακοίνωσε ότι βρέθηκε και αυτός θετικός στον ιό, έπειτα από δύο τεστ του που ήταν αρνητικά. Μετά το Adria Tour, που προκάλεσε αντιδράσεις γιατί δεν τηρούνταν οδηγίες για τον κορωνοϊό, έχει γίνει γνωστό πως μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό ο Τζόκοβιτς και η σύζυγός, του Γελένα, ο γυμναστής του Σέρβου, Μάρκου Πανίκι, οι τενίστες Μπόρνα Κόριτς, Βίκτορ Τρόιτσκι, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και ο προπονητής του τελευταίου, Κρις Γκρο.

«Δυστυχώς, έπειτα από δύο αρνητικά τεστ τις τελευταίες 10 ημέρες, μόλις έμαθα ότι βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Αισθάνομαι καλά και δεν έχω συμπτώματα», έγραψε ο Ιβανίσεβιτς στο Instagram. «Θα ήθελα να ενημερώσω όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου ότι βρέθηκα θετικός και να τους ζητήσω να φροντίσουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους. Θα παραμείνω σε αυτοαπομόνωση, όπως ήδη έκανα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όσους μολύνθηκαν», ανέφερε ακόμη ο προπονητής του Τζόκοβιτς, ο οποίος στην καριέρα του στα κορτ είχε κατακτήσει το Wimbledon.


Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς είχε σπεύσει να υπερασπιστεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έπειτα από τις επικρίσεις που προκάλεσαν τα κρούσματα έπειτα από το τουρνουά επίδειξης που διοργάνωσε στα Βαλκάνια το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

«Όλοι είναι έξυπνοι τώρα και επιτίθενται στον Νόβακ. Προσπάθησε να κάνει κάτι σπουδαίο, κάτι φιλανθρωπικό», δήλωσε στους New York Times τις προηγούμενες ημέρες. «Οι παίκτες ήρθαν στο Βελιγράδι, είχαμε καλό τένις και καλή ατμόσφαιρα. Τα πάντα στη Σερβία και την Κροατία έγιναν με βάση τις κυβερνητικές οδηγίες», συμπλήρωσε.

Όμως, πέρα από το γεγονός ότι οι παίκτες αγκαλιάζονταν ή δεν τηρούσαν τις αποστάσεις στο κορτ, έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο που χορεύουν όλοι μαζί σε κλαμπ, ένα από τα βράδια του τουρνουά. «Εντάξει, ίσως χρειαζόταν αυτό. Αλλά κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να έρθει σε αυτό το κλαμπ. Κανένας δεν τους υποχρέωσε να χορέψουν. Και πώς ξέρετε ότι μολύνθηκε κάποιος στο πάρτι;», ήταν η απάντηση του Ιβανίσεβιτς.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM