Δωρεάν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Δομάζου με μόνη «πληρωμή» την τροφή για αδέσποτα

Δωρεάν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Δομάζου με μόνη «πληρωμή» την τροφή για αδέσποτα Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Ο Μίμης Δομάζος δημιουργεί την πρώτη δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, με ένα απρόσμενο και συγκινητικό αντάλλαγμα για πληρωμή: την στήριξη των αδέσποτων. 

Όπως διαβάζει κανείς στην ανακοίνωση, η Ακαδημία του «στρατηγού» του ελληνικού ποδοσφαίρου «αλλάζει το παιχνίδι και αποκτά φιλοζωικό χαρακτήρα», καλώντας τα παιδιά από 4 έως 16 ετών να γραφτούν και να προπονούνται δωρεάν για όλη τη σεζόν, στηρίζοντας παράλληλα τα αδέσποτα του Δήμου Αθηναίων. Μοναδική υποχρέωση είναι, όσοι μπορούν, να προσφέρουν κάθε εβδομάδα ξηρά τροφή, κονσέρβες και ό,τι άλλο επιθυμούν για τα ζώα που δεν έχουν οικογένεια.

«Ο πατέρας μου, ο Μίμης Δομάζος, μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στα παιδιά και αποφασίσαμε, μέσω της δράσης μας, να στηρίξουμε και τα αδέσποτα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» η Πόπη Δομάζου, κόρη του μεγάλου ποδοσφαιριστή και δημοτική σύμβουλος Αθηνών, η οποία είχε και την ιδέα για τη διαφορετική αυτή ακαδημία. 

Η ίδια εξομολογείται πως ο πατέρας της, μαζί με τη μητέρα της Ιώ, ήταν αυτοί που της ενέπνευσαν την αγάπη για τα αδέσποτα. «Από μικρή με έχουν μάθει να είμαι με ζώα στο σπίτι. Αγαπώντας τα ζώα αγαπάμε και τους ανθρώπους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η κ. Δομάζου και ευχαρίστησε την υπεύθυνη για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Αθηναίων αλλά και την προϊσταμένη του Τμήματος Αττικής Πανίδας, που στήριξαν την ιδέα καθώς και τον δήμαρχο Κηφισιάς, που προσφέρει τα γήπεδα του Δήμου για τις προπονήσεις.


Όσοι ενδιαφέρονται να γραφτούν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος και να προσφέρουν στήριξη στα αδέσποτα δεν έχουν παρά να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6947596617 και 6944942678 και στη σελίδα στο Facebook.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM