Το μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς για την 28η Οκτωβρίου - Η ανάρτηση στο Facebook

Το μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς για την 28η Οκτωβρίου - Η ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter
0

Οι Μιλγουόκι Μπακς στους οποίους μεσουρανεί το «άστρο» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA, έστειλαν ευχές στους Έλληνες, ανήμερα της επετείου του «Όχι».

Με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τα «ελάφια» ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Ελλάδα, συνοδεύοντας το μήνυμά τους με μία φωτογραφία, όπου οπαδοί των Μπακ κρατούν ελληνικές σημαίες. «Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια καλά Έλληνες», έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας στο Facebook.

Το μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς για την 28η Οκτωβρίου - Η ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter

Η ομάδα έχει φυσικό ηγέτη τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή και MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το 2015, έγινε ο νεαρότερος παίχτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς που ξεπέρασε τους 1.000 πόντους. Το 2016, ο Αντετοκούνμπο έλαβε 4ετή επέκταση συμβολαίου από τους Μιλγουόκι Μπακς, με συνολικές απολαβές 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Με το τέλος της σεζόν 18-19, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Είναι μόλις ο δεύτερος Ευρωπαίος παίκτης που κατακτά το βραβείο μετά τον Γερμανό Ντίρκ Νοβίτσκι. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM