Η adidas και το SLAMDUNK by sneaker 10 διοργανώνουν το #FREETOCREATE 3ON3, ένα Streetball tournament στην Πλατεία Συντάγματος στις 12 και 13 Οκτωβρίου, που απευθύνεται σε όλους τους νέους που αγαπούν το μπάσκετ.

 

Μία γιορτή της street κουλτούρας, γεμάτη μπάσκετ, μουσική και εκπλήξεις στο κέντρο της Αθήνας, το #FREETOCREATE 3ON3 απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 13 έως 24 ετών και θα διεξαχθεί σε ένα μοναδικό γήπεδο που θα φέρει το ΝΒΑ στην καρδιά της πρωτεύουσας. Οι αγώνες θα είναι δεκάλεπτοι, με ρολόι 12 δευτερολέπτων. Χωρίς ανάσα, break και ημίχρονα. Κάθε κατοχή μετράει και όποιος φτάσει πρώτος στα 21 κερδίζει το ματς.

 

Όσοι παρευρεθούν, όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία, αλλά και να συμμετάσχουν σε skills challenges και να παρακολουθήσουν Skateboard & BMX shows από τους πιο έμπειρους riders.


Δηλώστε συμμετοχή στο www.freetocreate.gr  και διεκδικήστε μοναδικά δώρα από το SLAMDUNK by sneaker 10, το αυθεντικό σπίτι του μπάσκετ, που μόλις άνοιξε τις πύλες του στην οδό Ερμού 37 ή επισκεφθείτε το κατάστημα και ανακαλύψτε όλη την adidas συλλογή.

 

 

 

Ζήστε 48 ώρες σε ρυθμούς μπάσκετ και street culture σε μια γιορτή με πολλή μουσική, Break Dance και Live music show από έναν καλεσμένο-έκπληξη.

 

Δηλώστε Συμμετοχή και Μάθετε περισσότερα εδώ.