US Open: Η 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου νίκησε τη Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό

US Open: Η 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου νίκησε τη Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό Facebook Twitter
0

H Σερένα Γουίλιαμς δεν κατάφερε να κατακτήσει τον 24ο τίτλο της καριέρας της σε τουρνουά Γκραν Σλαμ, καθώς ηττήθηκε από την Μπιάνκα Αντρεέσκου στον χθεσινό τελικό του US Open που έγινε στη Νέα Υόρκη. 

Η 19χρονη αθλήτρια από τον Καναδά ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε με 2-0 σετ (6-3,7-5).  

Είναι η πρώτη τενίστρια από τον Καναδά που κερδίζει Γκραν Σλαμ. Η Γουίλιαμς έχει πλέον 6/10 τελικούς στο US Open και θα παραμείνει έχοντας όμως για παρέα την Κρις Έβερτ στην κορυφή στους τίτλους στην open era.

Αυτή ήταν η 13η νίκη στη σειρά για την Αντρεέσκου η οποία μέσα στο 2019 έχει κερδίσει το Indian Wells, το Rogers Cup και πλέον και το US Open. 

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 1 ώρα 39 λεπτά. Η Σερένα είχε 33 winners έναντι 18 αλλά και 33 αβίαστα λάθη έναντι 17 της 19χρόνης. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 5/12 για την νικήτρια και 3/8 για την ηττημένη. Οι άσοι ήταν 9-5 για την Σερένα αλλά και τα διπλά λάθη 8-3 για την Αμερικανίδα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ