Εθνική μπάσκετ: Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον τελικό του τουρνουά «Άτλας» με Βενεζουέλα

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον τελικό του τουρνουά «Άτλας» με Βενεζουέλα Facebook Twitter
0

Δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσει η Εθνική μπάσκετ σήμερα (14:30) τη Βενεζουέλα στον τελικό του τουρνουά «Άτλας», λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα. 

Ο Έλληνας σταρ έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ να μην αγωνιστεί για προληπτικούς λόγους. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κώστας Παπανικολάου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Θανάσης Αντετοκούνμπο (διάταση στην ποδοκνημική) και Αντώνης Κόνιαρης (φαρυγγίτιδα), η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στον τελικό του τουρνουά που συμμετέχει στην πόλη Σουτσόου με αντίπαλο την Βενεζουέλα (14.30).  Ο Αντετοκούνμπο παρουσίασε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και ο Κώστας Παπανικολάου με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την διάταση στην ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία και ο Αντώνης Κόνιαρης ο οποίος απείχε από αυτόν τον αγώνα λόγω φαρυγγίτιδας. Οι τρεις παίκτες θα είναι στην διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM