Στον τελικό του επί κοντώ Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Στον τελικό του επί κοντώ Στεφανίδη και Κυριακοπούλου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου προκλήθηκαν στον τελικό του του επί κοντώ γυναικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Όπως αναμενόταν, οι Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον αυριανό τελικό, αφού υπερέβησαν τα 4.60 μέτρα, ενώ η Ελένη Κλαούντια Πόλακ με 4.50 μέτρα προσπάθησε για το καλύτερο, ισοφάρισε το ατομικό ρεκόρ της, αλλά είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.60 και κατετάγη στη 12η θέση.

Η Στεφανίδη, με 4.74 μέτρα φέτος, υπερέβη τα 4.60 μέτρα με την πρώτη προσπάθεια και δεν χρειάστηκε να κάνει άλλη, αφού πήρε την πρόκριση με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2017 στο Βελιγράδι.

Η Κυριακοπούλου, με 4.81 μέτρα φέτος, δεν βρέθηκε στην καλύτερη ημέρα της, αλλά τελικά κατάφερε να προκριθεί και πλέον στον τελικό όλα είναι ανοικτά.

Αρχικά πέρασε τα 4.40 μέτρα (2η προσπάθεια), στη συνέχεια τα 4.50 μέτρα  (3η) και τα 4.60 μέτρα (3η).

Η Πόλακ, με 4.50 μέτρα φέτος, πέρασε τα 4.10 μέτρα (2η προσπάθεια), 4.25 μέτρα (3η), 4.40 μέτρα (1η), 4.50 μέτρα (3η), ενώ δεν τα κατάφερε στα 4.60 μέτρα, αλλά έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Κώστας Δουβαλίδης προκρίθηκε στα ημιτελικά των 60 μέτρων με εμπόδια.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ζήκος πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά των 60 μέτρων ανδρών με την καλύτερη επίδοση των προκριματικών, ενώ η Ραφαηλία Σπανουδάκη ακυρώθηκε στα προκριματικά των 60 μέτρων.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM
Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Αθλητισμός / Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Στα 76 του, και μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό, ο ιδιοφυής κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «άψυχο δειλό» και «διαταραγμένο ηλίθιο», αποσύρεται από τον πάγκο για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
LIFO NEWSROOM