Ζουράρις: Όσοι λένε τον Φιντέλ δικτάτορα είναι μαλ...ς

Ζουράρις: Όσοι λένε τον Φιντέλ δικτάτορα είναι μαλ...ς Facebook Twitter
13

Μαλ..ες» χαρακτήρισε ο Κώστας Ζουράρις όσους αποκαλούν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο. Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να εξηγήσει γιατί χρησιμοποιεί αυτή την έκφραση, ο υφ. Παιδείας είπε: «βαριέμαι». Σύμφωνα με τον υφυπουργό «η Κούβα είχε άμεση δημοκρατία μέσα από τα εργοστάσια με άμεσα ελαττώματα που οφείλονται 1.000% από την κτηνώδη συμπεριφορά των ΗΠΑ, αυτά τα καθάρματα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού που έπνιξαν την Κούβα».

Όπως τόνισε ο κ. Ζουράρις ο Κάστρο ήταν «μια μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας των τελευταίων ετών, που μας αφήνει πιο φτωχούς και λιγότερο επαναστάτες».

Για τους αντιφρονούντες στη φυλακή σημείωσε ότι ήταν ελάχιστοι και ότι ήταν όσοι τους συλλάμβαναν ενόπλους.

Ακούστε το ηχητικό:

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM