Το υπουργείο Ναυτιλίας διαψεύδει ότι γνώριζε για νεκρούς από τις 19:08 της Δευτέρας

Το υπουργείο Ναυτιλίας διαψεύδει ότι γνώριζε για νεκρούς από τις 19:08 της Δευτέρας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το υπουργείο Ναυτιλίας διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», που επικαλείται σήμα του Λιμεναρχείου Ραφήνας, ότι από τις 19:08 στις 23/7 το υπουργείο γνώριζε την ύπαρξη νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη σημερινή ανακοίνωση, η εν λόγω σηματική αναφορά απεστάλη την Τρίτη, 24-7-2018 από τη Λιμενική Αρχή Ραφήνας, δηλαδή την επόμενη ημέρα από την έναρξη της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης και είχε χαρακτήρα συνολικού απολογισμού και καταγραφής των ενεργειών του Λιμενικού στην περιοχή ευθύνης της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, από την έναρξη της επιχείρησης έως και τη μεταφορά του τελευταίου ανθρώπου.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι στη σηματική αναφορά καταγράφεται με σαφήνεια ότι από τις 19:08 μ.μ. της 23-07-2018 και μετέπειτα ξεκίνησαν συνεχείς μεταφορές διασωθέντων προς το λιμάνι της Ραφήνας, αλλά και σορών από τα σκάφη που συμμετείχαν στην διάσωση, χωρίς, όμως, να καθορίζεται ο χρόνος ανεύρεσης και μεταφοράς τους, όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ