Τσίπρας για Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: Υπογράφω για την ισότητα στον γάμο

Τσίπρας για Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: Υπογράφω για την ισότητα στον γάμο Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Το δικό του μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανφοβίας έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το σύμφωνο συμβίωσης.
Όπως σημειώνει τώρα, έχει σειρά ο γάμος για όλους, ενώ αναφέρθηκε και στην καμπάνια «Πες το Ναι», την οποία και υπέγραψε.

«Φέραμε το σύμφωνο συμβίωσης. Σειρά έχει ο γάμος για όλα τα άτομα. Σήμερα, με αφορμή τη διεθνή ημέρα κατά της ομοφοβίας, υπογράφω στην καμπάνια #πεςτοναι για την ισότητα στον γάμο. Τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Όχι αφορμή για ευχετήρια αλλά για πράξεις», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM