Τι λέει ο Παύλος Τσίμας για την γκάφα Μουζάλα

Τι λέει ο Παύλος Τσίμας για την γκάφα Μουζάλα Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
5

Στην επίμαχη φράση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής που απειλεί με εμφύλιο την κυβέρνηση, καθώς ο κ. Καμμένος ζητά την παραίτηση του ενώ το Μαξίμου τον καλύπτει, αναφέρθηκε νωρίτερα από τον Σκάι ο Παύλος Τσίμας.

Ο δημοσιογράφος που ήταν αυτός που έκανε τη συνέντευξη στον υπουργό, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ιστορίες», είπε ότι ο κ. Μουζάλας είχε μπροστά του το φυλλάδιο το οποίο μοιράστηκε από αγνώστους σε πρόσφυγες στην Ειδομένη και από αυτό διάβασε τη φράση. Στο φυλλάδιο αυτό γίνεται αναφορά σε «πέρασμα στη Μακεδονία». Ο δημοσιογράφος ανέφερε επίσης ότι στις υπόλοιπες αναφορές του για τη γειτονική χώρα  ο υπουργός χρησιμοποίησε το συνταγματικό της όνομα, δηλαδή Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Σε παλιότερη συνέντευξη του στον Real Fm ο υπουργός είχε ξαναπεί τα Σκόπια Μακεδονία και είχε διορθώσει αμέσως.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM