Θετικός εκ νέου ο Ζάεφ: Κοιτάμε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας - Δεν μίλησα με τον Τσίπρα

Θετικός εκ νέου ο Ζάεφ: Κοιτάμε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας - Δεν μίλησα με τον Τσίπρα Facebook Twitter
0

Θετικός ότι θα υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα εμφανίστηκε εκ νέου ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ που εξήγησε ότι η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία κάποιων τεχικών θεμάτων.

Απαντώντας σε ερώτηση, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που συζητάμε αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τη λύση. Όταν τελειώσουμε με τα τεχνικά ζητήματα θα υπάρξει άμεση επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο ίδιος σημείωσε ότι Ελλάδα και ΠΓΔΜ είναι αποφασισμένες να βρεθεί η λύση στο όνομα και εξέφρασε εκ νέου την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία πριν την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 21 Ιουνίου.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων αποκάλυψε πως και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ότι αν επιτευχθεί συμφωνία αυτή θα υπογραφεί στις Πρέσπες ενώ απέφυγε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για ονόματα λέγοντας πως «όταν καταλήξουμε στο όνομα, ό,τι και να περιλαμβάνει αυτό, θα ενημερώσουμε άμεσα τους πολίτες μας».

Τέλος, αναφερόμενος στην αντιπολίτευση στη χώρα του που προετοιμάζει συλλαλητήρια, χαρακτήρισε δικαίωμά της να διαδηλώνει αλλά πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό να συζητήσουμε την αντιπολίτευση εντός της ΠΓΔΜ και να τους εξηγήσουμε τους λόγους που πρέπει να μας υποστηρίξει».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM