ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Θεοδωράκης: Αυτοί είναι οι δύο όροι για να συγκυβερνήσω

Θεοδωράκης: Αυτοί είναι οι δύο όροι για να συγκυβερνήσω Facebook Twitter
SOOC
2

Μήνυμα προς τον νικητή των επικείμενων εκλογών με δύο όρους για να δεχτεί να συγκυβερνήσει έστειλε με συνέντευξη του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στον Βήμα Fm ανέφερε ότι ο ένας όρος είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κυβέρνηση και ο δεύτερος να αποκτήσει στρατηγική η χώρα.

«Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, όμως, και στα δύο κόμματα. Σημασία έχουν τα πρόσωπα και όχι το μοίρασμα των υπουργείων. Ο πρώτος όρος είναι η σύνθεση της κυβέρνησης. Εμείς μαζί με αποτυχημένους υπουργούς του παρελθόντος δεν συγκυβερνούμε. Ο δεύτερος όρος είναι ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει μια στρατηγική την οποία δεν έχει”, τόνισε.


“Το Ποτάμι δεν είναι νέο επειδή δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο. Είναι νέο επειδή συγκρούεται με τις παλιές απόψεις. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως “νέο” γιατί όλες οι τακτικές που ακολουθεί είναι παλαιοκομματικές, μυρίζουν μούχλα”, σημείωσε επίσης ο κ. Θεοδωράκης.

Επίσης δήλωσε ότι στόχος του Ποταμιού είναι να είναι τρίτο κόμμα. “Στόχος μας είναι να είμαστε τρίτο κόμμα. Σημασία έχει να ψαλιδίσουμε τους δύο μεγάλους. Πρέπει να τιμωρηθούν γι” αυτά που έχουν κάνει στη χώρα. Η ΝΔ δεν τόλμησε να βγάλει ούτε αρχηγό. Είναι άλλο το γεγονός ότι ο Μεϊμαράκης είναι συμπαθής άνθρωπος και άλλο να πει κάποιος ότι η ΝΔ έχει αλλάξει. Ποιοι θα είναι δηλαδή οι νέοι υπουργοί της ΝΔ; Οι ίδιοι που ήταν και στην προηγούμενη κυβέρνηση;”, διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως είναι το κόμμα της ανεργίας, πρώτη φορά κόμμα της αριστεράς δεν αναφέρεται στους ανέργους:

“Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ‘καταφέραμε να μην έχουμε άλλες μειώσεις στους συνταξιούχους και στο Δημόσιο΄. Η Ελλάδα όμως δεν έχει μόνο συνταξιούχους και Δημόσιο. Έχει και τους ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα τους οποίους δεν υπολογίζει κανένας στην κυβέρνηση”.

2

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ