Τασούλας: Ο Πολάκης συμπεριφέρθηκε ως καταληψίας - Live η συνεδρίαση στη Βουλή

Τασούλας: Ο Πολάκης συμπεριφέρθηκε ως καταληψίας - Live η συνεδρίαση στη Βουλή Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η συνεδρίαση για το νέο αναπτυξιακό νόμο, η οποία διεκόπη τη Δευτέρα, έπειτα από επεισόδιο που προκλήθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Κατά την έναρξη των σημερινών εργασιών, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη πως συμπεριφέρθηκε ως καταληψίας.

«Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως καταληψίας του ιερού βήματος της Βουλής, επειδή αισθάνθηκε ότι αδικήθηκε» είπε ο κ. Τασούλας, χαρακτηρίζοντας αποκαρδιωτική τη χθεσινή συνεδρίαση απέναντι σε αυτό που περιμένει ο ελληνικός λαός.

Δείτε Live από τη Βουλή

«Η χθεσινή συνεδρίαση του κοινοβουλίου ήταν αποκαρδιωτική απέναντι σε αυτό που περιμένει ο ελληνικός λαός. Η Βουλή δεν είναι ένα οποιοδήποτε μέρος όπου παίρνουμε το λόγο για να πούμε ό,τι θέλουμε και να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Υπάρχει Συνταγματική Ελευθερία. Πουθενά το Σύνταγμα για έκφραση γνώμης δεν απονέμει δικαίωμά του απεριόριστο αλλά το απεριόριστο έχει σχέση μόνο με την Ελευθερία και όχι με την ανοργάνωτη διεξαγωγή των συζητήσεων» ανέφερε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Βουλής, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, εξηγώντας για ποιο λόγο το προεδρείο αφαίρεσε το λόγο από τον κ. Πολάκη, είπε πως ο βουλευτής «αντί να συμμορφωθεί προς την υπόδειξη του προεδρείου και να καταφύγει στα μέσα κοινοβουλευτικής κριτικής, επικρίσεις αιτιάσεις για την απόφαση πωλείται εις βάρος του, έκατσε όρθιος επί του Ιερού αυτού βήματος παρεμποδίζοντας τη συνέχιση της διεξαγωγής της συζητήσεως».

«Τι θέλατε να γίνει εάν ένας βουλευτής δεν κατέβαινε από το βήμα. Να τον σέρνουν για να διασυρθεί και στο παγκόσμιο;»  ρώτησε ο πρόεδρος της Βουλής όσους ζητούσαν αυστηρότερα μέτρα σε βάρος του κ. Πολάκη.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΤΗ 28/06- ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ-Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

LiFO politics / Η απροετοίμαστη Ευρώπη και η ενεργειακή παγίδα

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Χάρη Δούκα, καθηγητή ενεργειακής πολιτικής στο ΕΜΠ, σχετικά με όλους εκείνους τους λόγους που συνέτειναν στην έκρηξη των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων. Πώς βρεθήκαμε να ζούμε μέσα σε μια «τέλεια ενεργειακή καταιγίδα»;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ