ΣΥΡΙΖΑ: Να παρέμβει άμεσα ο Μητσοτάκης για το ρατσιστικό παραλήρημα του Δαβάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Να παρέμβει άμεσα ο Μητσοτάκης για το ρατσιστικό παραλήρημα του Δαβάκη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Σφοδρή κριτική στον βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ, Θανάση Δαβάκη, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές ρατσιστικό παραλήρημα» και ζητά την άμεση παρέμβαση του προέδρου τη ΝΔ «ειδάλλως», όπως τονίζει, «θα είναι συνυπεύθυνος».

«Μέρα με τη μέρα η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη σύρεται όλο και πιο χαμηλά, από την ακροδεξιά της τάση, με επικεφαλής τους κ. Σαμαρά και Γεωργιάδη», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σχολιάζει πως «φαίνεται, όμως, ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο», αναφέροντας ειδικότερα:

«Το χθεσινό, πρωτοφανές ρατσιστικό παραλήρημα του βουλευτή Θ. Δαβάκη, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει, λυπάμαι τα παιδάκια τα οποία γεννιούνται από αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το θέλουν», συνιστά προσβολή, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη μερίδα των συμπολιτών μας, αλλά συνολικά για τη Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να παρέμβει άμεσα, «ειδάλλως θα είναι συνυπεύθυνος».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM