Στην Τουρκία ο Γιώργος Γεραπετρίτης στις 5 Σεπτεμβρίου

Στην Τουρκία ο Γιώργος Γεραπετρίτης στις 5 Σεπτεμβρίου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει στις 5 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα βρεθεί στην Τουρκία όπου και θα έχει συνομιλίες με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων, καθώς και για τις περιφερειακές εξελίξεις.

Σημειώνεται πως η επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ στην Τουρκία γίνεται στον απόηχο των γεγονότων στη νεκρή ζώνη της Κύπρου, όπου Τουρκοκύπριοι επιτέθηκαν στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στο μικρό χωριό Πύλα.

Τη συγκεκριμένη ενέργεια καταδίκασαν άμεσα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, η κυπριακή κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΕυρωπαΪκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αλλά και η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (UNFICYP).

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM