Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Θα δει Μπουτάρη και θα πάει στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Θα δει Μπουτάρη και θα πάει στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν Facebook Twitter
1

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί και σε λίγη ώρα αναμένεται να συναντήσει τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.

Στις 10:30, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης το οποίο από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό.

Η επίσκεψη Τσίπρα έρχεται στον απόηχο της επίθεσης εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη και θεωρείται κίνησης συμβολισμού και επίδειξης αλληλεγγύης προς το πρόσωπο του.

Ωστόσο στην επίσκεψη προσδίδεται και πολιτικός χαρακτήρας καθώς εκτιμάται πως είναι και μια κίνηση στήριξης για την υποψηφιότητα του Μπουτάρη στις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης.

Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα έχει συσκέψεις με συνεργάτες του στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από τις συσκέψεις με τους συνεργάτες πάντως ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει το παρών και στην κηδεία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυνν που θα γίνει στις 12.00 στην Καλαμαριά.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια