Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Θα δει Μπουτάρη και θα πάει στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Θα δει Μπουτάρη και θα πάει στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν Facebook Twitter
1

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί και σε λίγη ώρα αναμένεται να συναντήσει τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.

Στις 10:30, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης το οποίο από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό.

Η επίσκεψη Τσίπρα έρχεται στον απόηχο της επίθεσης εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη και θεωρείται κίνησης συμβολισμού και επίδειξης αλληλεγγύης προς το πρόσωπο του.

Ωστόσο στην επίσκεψη προσδίδεται και πολιτικός χαρακτήρας καθώς εκτιμάται πως είναι και μια κίνηση στήριξης για την υποψηφιότητα του Μπουτάρη στις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης.

Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα έχει συσκέψεις με συνεργάτες του στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από τις συσκέψεις με τους συνεργάτες πάντως ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει το παρών και στην κηδεία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυνν που θα γίνει στις 12.00 στην Καλαμαριά.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Μετά τον Αυτιά και ο Κασσελάκης χρησιμοποιεί το σύνθημα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Πολιτική / «Οι Αυτιάδες διαφημίζουν τον πατριωτισμό τους με χουντικά συνθήματα» λέει ο Κασσελάκης και αναθεωρεί το σύνθημα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM
Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια