Σταύρος Θεοδωράκης εναντίον Γιάννη Μπουτάρη: Η «μάχη» για τα περισσότερα βραχιόλια και ο νικητής

Σταύρος Θεοδωράκης εναντίον Γιάννη Μπουτάρη: Η «μάχη» για τα περισσότερα βραχιόλια και ο νικητής Facebook Twitter
1

Σε μια διαφορετική κόντρα, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις αυτή τη φορά, αποφάσισαν να «αναμετρηθούν» ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Γιάννη Μπουτάρη, στη διάρκεια πρόσφατης συνάντησής τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκαναν διαγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος από τους δύο φοράει τα περισσότερα βραχιόλια και «νικητής» αναδείχθηκε τελικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Μου είπε η κόρη μου ότι δεν γίνεται ο Μπουτάρης να έχει περισσότερα από σένα», είπε ο Στ. Θεοδωράκης, με τον αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκο Φωτίου, να τον ρωτά αν τα είχε ή τα αγόρασε για τη συνάντηση. Βέβαια, ο Γ. Μπουτάρης έσπευσε να σχολιάσει πως ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν έχει τατουάζ. «Δεν προλάβαινα», απάντησε ο Στ. Θεοδωράκης.

Δείτε το βίντεο από τη συνάντηση:

 

Ο Στ. Θεοδωράκης δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφίες από το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου και πανηγύριζε τη νίκη του στη «μάχη» των βραχιολιών. «Ο ανταγωνισμός μας είναι παλιός. Είχαμε συμφωνήσει, όμως, να κρατηθεί μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπροστά στους δημοσιογράφους είχαμε μόνο φιλιά, αγκαλιές και λόγια αλληλοϋποστήριξης. Αλλά όταν έκλειναν οι πόρτες, τα πράγματα άλλαζαν. Με προκαλούσε συνεχώς. Αυτή τη φορά όμως πήρα την εκδίκηση μου. Το σκορ είναι 9-7 υπέρ μου. Χρειάστηκε βέβαια η βοήθεια της κόρης μου που το καλοκαίρι με αφύπνισε λέγοντάς μου "Δεν μπορεί ο Μπουτάρης να φοράει περισσότερα βραχιόλια από σένα". Και σήμερα, πάνω στη χαιρετούρα, τον αιφνιδίασα. "Δήμαρχε έχασες". Και πριν προλάβει να αντιδράσει του έδειξα τον καρπό μου. Άρχισε να μετράει, μέτρησε και τα δικά του. Και παραδέχτηκε την ήττα του... απειλώντας με ότι θα επανέλθει», έγραψε στο μήνυμά του.

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook:

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM