Σόιμπλε: Το 2011 είχα συμβουλέψει τον Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα

Σόιμπλε: Το 2011 είχα συμβουλέψει τον Παπανδρέου να κάνει δημοψήφισμα Facebook Twitter
3

Σε μια αποκάλυψη που αναμένεται να συζητηθεί αναφέρεται η γερμανική FAZ σήμερα μέσα από τη συνέντευξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να δηλώνει πως το 2011 είχε συμβουλέψει τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να προχωρήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

«Τότε είχα συμβουλεύσει τον Γιώργο Παπανδρέου υπέρ ενός δημοψηφίσματος» είπε στην εφημερίδα ο γερμανός Υπουργός ο οποίος προσθέτει πως «Ήταν και παραμένει απόφαση του ελληνικού λαού ποιον δρόμο θα πάρει, αλλά υπάρχουν και άλλες αποφάσεις χωρών, από την Εσθονία μέχρι την Ισπανία, που πρέπει να γίνουν σεβαστές».

Στην ίδια συνέντευξη εξέφρασε για ακόμη μια φορά την υποστήριξή του στον Γιάνη Βαρουφάκη καθώς αρνήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια αντικατάστασής του και τόνισε πως ο Βαρουφάκης ήταν και παραμένει ο βασικός συνομιλητής από την Ελλάδα στο Eurogroup.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM