Σε ψυχρό κλίμα η πρώτη συνάντηση κυβέρνησης - κουαρτέτου

Σε ψυχρό κλίμα η πρώτη συνάντηση κυβέρνησης - κουαρτέτου Facebook Twitter
ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ /STR
2

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, κ. Ευκλ. Τσακαλώτου με τους επικεφαλής των θεσμών μετά τη διακοπή.

Σύμφωνα με τον υπουργό συμφωνήθηκε η ατζέντα των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών έως την ερχομενη Δευτέρα (11 Απριλίου), καθώς και ο οδικός χάρτης έως το Eurogroup της 22ας Απριλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν πολύ ψυχρό, ενώ και η διάρκεια της συζήτησης ήταν αρκετά μικρή.

Ερωτηθείς για τη στάση που πήρε η γερμανική κυβέρνηση σήμερα, ο κ. Τσακαλώτος δεν έκανε κανένα σχόλιο, ενώ στην ερώτηση για το εάν συζητήθηκε με τους δανειστές το θέμα της διαρροής στον ιστότοπο Wikileaks, ο υπουργός είπε ότι δεν έγινε καμία αναφορά.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σύντροφε Τσακαλώτε ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΟΣΑπείλησέ τους με πιστωτικό γεγονός όπως πέρυσι και θα παρακαλάνε να σε δανείσουν!!!Αν από την άλλη δεν σου δώσουν λεφτά, βγες και πες: ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!Win-Win Situation Σύντροφε!!Το πόπολο θα παραληρεί !!!!