Σακελλαροπούλου για τα θύματα της Marfin: Να μην ξαναζήσουμε ποτέ ακραία πόλωση και τυφλή βία

Σακελλαροπούλου για τα θύματα της Marfin: Να μην ξαναζήσουμε ποτέ ακραία πόλωση και τυφλή βία Facebook Twitter
0

Ανάρτηση για τη συμπλήρωση 10 ετών από την τραγωδία στη Marfin έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Τρεις ανθρώπινες ζωές θυσία στον βωμό της μισαλλοδοξίας και του διχασμού», έγραψε η κ. Σακελλαροπούλου στο Twitter, ενώ ευχήθηκε να μην ξαναζήσουμε ποτέ «εκδηλώσεις ακραίας πόλωσης και τυφλής βίας».

«Δέκα χρόνια από την τραγωδία της Μarfin. Τρεις ανθρώπινες ζωές θυσία στον βωμό της μισαλλοδοξίας και του διχασμού. Τιμούμε τη μνήμη τους και εύχομαι να μην ξαναζήσουμε ποτέ στη χώρα μας, εκδηλώσεις ακραίας πόλωσης και τυφλής βίας», ήταν αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Twitter.


Αναφορά στην τραγωδία της Marfin έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης, στην ομιλία του στη Βουλή. «Ακριβώς δέκα χρόνια μετά τιμούμε την μνήμη της Παρασκευής Ζούλια, του Επαμεινώνδα Τσακάλη και της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου. Είναι τα θύματα της Marfin, αθώοι συμπολίτες μας που τους στέρησε τη ζωή η τυφλή βία και ο διχασμός», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και προανήγγειλε την τοποθέτηση πλακέτας στη μνήμη των νεκρών.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ