Πολάκης κατά Καμπουράκη: «Άντε γεια τώρα, βγάλε το ψωμί σου από το ΣΚΑΪ λιβανίζοντας τον Μητσοτάκη»

Πολάκης κατά Καμπουράκη: «Άντε γεια τώρα, βγάλε το ψωμί σου από το ΣΚΑΪ λιβανίζοντας τον Μητσοτάκη» Facebook Twitter
2

Με μία αιχμηρή του ανάρτηση στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε εναντίον του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Καμπουράκη, με αφορμή τα εκλογικά αποτελέσματα στα Χανιά. 

Οι δύο άνδρες είχαν εμπλακεί σε μία σφοδρή κόντρα στα μέσα Απριλίου και, όπως, φαίνεται, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επανέρχεται σχολιάζοντας και την επανεκλογή του στη Βουλή. Απευθυνόμενος στον κ. Καμπουράκη («Άκου Δημήτρη Καμπουράκη»), ο κ. Πολάκης τονίζει ότι ο λαός «διάλεξε και έβγαλε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στον νομό παρά την κάθοδο της Ντόρας Μπακογιάννη».

«Κρίμας το μίσος και τη χολή που έβγαλες, χαράμι τα λεφτά που έδωσαν τα αφεντικά σου σε πληρωμένα μικρόφωνα και πένες για να με στοχοποιήσετε να με λοιδορήσετε και να με τελειώσετε! Ο λαός δε σας έκανε το χατήρι», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης. «Άντε γεια τώρα, βγάλε το ψωμί σου από το ΣΚΑΪ λιβανίζοντας τον Μητσοτάκη, στα Χανιά δεν τόλμησες να κατέβεις βουλευτής (και σοφά έπραξε γιατί θα ξεφτιλιζόσουν πιο πολύ από ότι τώρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΚΡΟΥΦΤΩ!!!
Άκου Δημήτρη Καμπουρακη:
Στο χωριό που είπες πως έκατσες (Βουβάς και όχι Βουτάς που έγραψες) και σου είπαν -λέει- τα μύρια όσα εναντίον μου ο Συριζα πήρε 129 ψήφους και η ΝΔ 65 σε σύνολο 224 ψηφιςάντων ,δηλαδή ποσοστό 57,5%!!!
Α και να μην ξεχάσω εγώ πήρα σε αυτό το χωριό 125 σταυρούς!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Καμπουροδημητρακη;;;
Κριμας το μίσος και τη Χολη που έβγαλες ,χαραμι τα λεφτά που έδωσαν τα αφεντικά σου σε πληρωμένα μικρόφωνα και πένες για να με στοχοποιήσετε να με λοιδωρησετε και να με τελειώσετε!!
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ .
Διάλεξε και έβγαλε το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στο νόμο παρά την κάθοδο της Ντορας Μπακογιάννη ,την τρομερή διαφήμιση (ναναι καλα ο Κουρτάκης...) και τα αεροπλάνα απο Αμερική .Διαλεξε επιςης,ποιος θέλει να τον εκπροσωπεί απο το Συριζα ,αναγνωρίζοντας ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ!!
ΑΝΤΕ γεια τώρα ,βγάλε το ψωμί σου απο το Σκαι λιβανίζοντας το Μητσοτακη ,ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (και σοφά έπραξες γιατί θα ξεφτυλιζοσουν πιο πολύ απ ότι τώρα).
Εμείς θα ανασυγκροτηθουμε,θα οργανωθούμε και θα επανέλθουμε πιο ώριμοι πιο αποφασισμένοι και προπαντός πιο αποτελεσματικοί!
ΥΓ 1.Οταν και αν ξανακατέβεις στα Σφακια ,ελα να σου δείξω απο κοντά γιατί αυτός ο κόσμος μας έδωσε ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ τώρα τον Ιούλη του 2019 σε σχέση με το Γενάρη του 2015.(48% και 900 ψήφους τώρα ,44,5 % και 809 ψήφους το 15 ).Κερνω και κρασί ....στο Βουβά...
ΥΓ Πεσμου αν σ αρέσει ο σκοπός που παίζει ο Παναγιωτης χιωτακης να σε γλεντήσουμε όταν έρθεις.. (Δες την επόμενη ανάρτηση δεν ανεβαίνει εδώ)
ΥΓ2 παραθέτω μερικά απο αυτά που έχεις γράψει για να δεις ποσο μεσα έπεσες στο δηλητήριο που έριξες μετα τους 15.400 ψήφους που πήρα στα ΧΑΝΙΑ!»

Πολάκης κατά Καμπουράκη: «Άντε γεια τώρα, βγάλε το ψωμί σου από το ΣΚΑΪ λιβανίζοντας τον Μητσοτάκη» Facebook Twitter
Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Θυμάται ποτέ κανείς ανοιχτές κόντρες πολιτικών με δημοσιογράφους, τους ίδιους πολιτικούς (που όλως τυχαίως είναι και καταδικασμένοι συκοφαντες) να έχουν τσαμπουκαλέψει τη δικαιοσυνη συλλογικά;Και οι ίδιοι να έχουν πολιτική κάλυψη από τον πρόεδρο του κόμματός τους;Τα βάζει με τα ΜΜΕ, τα βάζει με τη δικαιοσύνη, εύχεται τη φυλάκιση πολιτικών αντιπάλων, συκοφαντεί (με δικαστική πιστοποίηση) ένας υπουργός αλλά εξακολουθεί και λογίζεται ακίνδυνος ως γραφικός.Ο Πολακης δεν είναι θέμα αισθητικής. Αυτό είναι οι κοιλιές του και τα μουστάκια του.Ο Πολακης είναι θέμα ποιότητας Δημοκρατίας. Αλλά το πρόβλημα είναι ο Άδωνις γιατί πουλάει βιβλία...