Πολάκης: «Αλέξη ρίχτο!!!» - Το σχόλιο στο Facebook για τις πρόωρες εκλογές

Πολάκης: «Αλέξη ρίχτο!!!» - Το σχόλιο στο Facebook για τις πρόωρες εκλογές Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
5

Την απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για κήρυξη πρόωρων εκλογών σχολίασε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο συνήθως λαλίστατος Παύλος Πολάκης δεν έκανε κανένα σχόλιο ούτε για την εκλογική διαδικασία ούτε για τα αποτελέσματα.

«Αλέξη ΡΙΧΤΟ!!! Το δίλημμα είναι ΣΑΦΕΣ! Μπροστά με τους πολλούς ή πισω για τους λίγους; Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!! Τώρα!!!», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Χτες  ο Παύλος Πολάκης, επίσης σε δηλώσεις του στο Facebook, απαριθμώντας τους επτά λόγους «γιατί πρέπει και γιατί θα νικήσουμε και αύριο και τον Οκτώβρη», όπως χαρακτηριστικά έγραψε, σημείωσε μεταξύ άλλων: «υπάρχει κι ένας όγδοος λόγος ....γιατί εμείς περπατούμε σε τέτοιους τόπους και όχι στη δηθενιά των σαλονιών της ψευτοαριστείας της "ελίτ"».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών:

Πολάκης: «Αλέξη ρίχτο!!!» - Το σχόλιο στο Facebook για τις πρόωρες εκλογές Facebook Twitter

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
"ψευτοαριστεία της "ελίτ" Πηγή: www.lifo.grΑξεπέραστα συμπλέγματα μάλλον, αλλά η Ιστορία έχει αποδείξει ότι τα συμπλέγματα δεν κάνουν κάποιον καλό πολιτικό, τουναντίον, τον καθιστούν εππικίνδυνο όταν πάρει εξουσία στα χέρια του.Έρχονται βουλευτικές, ας το θυμόμαστε.
Ο "κύριος" αυτός εχει ξεφύγει εντελώς απο τα όρια,αντί να συλλογιστεί την δικιά του μεγάλη ευθύνη για την εκλογική καταστροφή του Σύριζα συνεχίζει ανένδοτος τα ίδια........όπως σχολιάζει και ο ΒρεΜπας...? είναι για λύπηση.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ