Πηγές ΝΔ: «Η Λατινοπούλου δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές»

Πηγές ΝΔ: Η Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook.
0

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα. 

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δε θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές», αναφέρουν πηγές του κυβερνώντος κόμματος.

Η Λατινοπούλου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, καθώς με ανάρτησή της έβαλε στο στόχαστρο τη Δανάη Μπάρκα κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας», αναφερόμενη στην woke culture.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε χωρίς να κατονομάζει την πολιτεύτρια ότι «όταν το μόνο όπλο ενός ανθρώπου είναι να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μια λύπη, γιατί λες πόσο άδειος είναι μέσα του».

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, καθαρίζοντάς τον, φροντίζοντάς τον και παίρνοντας πολλή αγάπη, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω, βοηθάω πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να περνούν δύσκολα. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ