ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Πέτσας: Τεράστιο θέμα οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί- Πάντα στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας

Πέτσας: Τεράστιο θέμα οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί- Πάντα στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Η επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών είναι πάντα στο τραπέζι, δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας, ενώ χαρακτήρισε «τεράστιο» το θέμα με τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς. 

«Η υποχρεωτικότητα απέδωσε σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αναφερόμενος στους εμβολιασμούς των υγειονομικών και τις δομές φροντίδας. 

«Για άλλες κατηγορίες, όπως στην εστίαση, πάντα παραμένει στο τραπέζι το θέμα της υποχρεωτικότητας», σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το θέμα του εμβολιασμού των εργαζομένων στην εστίαση «σε πολύ μεγάλο βαθμό θα το λύσει η αγορά». 

Ερωτηθείς για τους αστυνομικούς και τις πληροφορίες ότι είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό 60-65%, ο κ. Πέτσας παραδέχθηκε ότι αυτό υποσκάπτει την αξιοπιστία των ελέγχων. 

«Είναι ένα τεράστιο θέμα που υποσκάπτει την αξιοπιστία των ελέγχων σε πολύ μεγάλο βαθμό και δημιουργεί αντιδράσεις από τους πολίτες που καλούνται να ελεγχθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. 

Όταν ρωτήθηκε αν είναι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών στα σώματα ασφαλείας, απάντησε: «Έχω πει ότι για πολλές κατηγορίες εργαζομένων στον δημόσιο τομέα που έρχονται σε επαφή με τους πολίτες θα έπρεπε να εξεταστεί αυτό». 

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι επειδή στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις το ηλικιακό προφίλ είναι πολύ χαμηλότερο, πολλοί ανέβαλαν τον εμβολιασμό τους για αργότερα. «Πιστεύω ότι θα γίνει αυτό στο επόμενο χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε. 

Πολιτική
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ