Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γεράσιμος Θωμάς - Ποια θέση αναλαμβάνει

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γεράσιμος Θωμάς - Ποια θέση αναλαμβάνει Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, υπέβαλε ο Γεράσιμος Θωμάς. 

Όπως έγινε γνωστό, ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας επιλέχθηκε από το Κολέγιο των Επιτρόπων, ως γενικός διευθυντής Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης.

«Με απόφαση του Κολεγίου των Επιτρόπων, ο Γεράσιμος Θωμάς επιλέχθηκε σήμερα ως γενικός διευθυντής Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης (DG TAXUD). Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και τιμή για τη χώρα μας, η επιλογή ενός Έλληνα σε μία τόσο σημαντική θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό τον επίτροπο Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τον κ. Θωμά, τον ευχαρίστησε «για τη σημαντική συμβολή του στην πορεία της κυβέρνησης» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα θέση του. Τα καθήκοντα του κ. Θωμά, μέχρι τον ορισμό αντικαταστάτη του, θα ασκεί ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ